Kunstklas

Voor cursisten van 17-21 jaar die hun eigen talenten willen ontdekken.

Je werkt aan je eigen thema’s , waarin je verdieping zoekt en je eigen proces vormgeeft. Hierbij kun je gebruik maken van verschillende technieken en materiaalgebruik. Je leert je eigen inspiratiebronnen vinden. Je ontdekt je eigen vormentaal en werkwijze.
Je hoeft niet mooi te kunnen tekenen om aan deze cursus deel te nemen. Iedere cursist volgt zijn eigen pad en kan zijn/haar unieke talenten laten spreken. Je doet je eigen onderzoek en je wordt ondersteund in het vinden van velerlei mogelijkheden om hierin je weg te vinden. Het resultaat kan een serie kunstwerken zijn die het proces laten zien, of enkele kunstwerken als de uitkomst van je onderzoek, of beide. Een selectie kun je exposeren op de cursistenexpositie op Hemelvaartsdag.

Tijdens de lessen word je hierin begeleid en krijg je aan de hand van je werkstukken aanwijzingen over de voortgang van je proces en hoe je dit kunt vastleggen.
Je kunt je eigen symboliek en codes in beeld brengen. Samen met anderen op een ontspannen manier je eigen creaties maken, waarbij je gebruik kunt maken van veel verschillende materialen. Houtskooltekeningen, acrylschilderingen, collages, pasteltekeningen etc.

Ook kun je gerichte opdrachten krijgen om deze processen te ondersteunen als je daar behoefte aan hebt.
De thema’s kunnen uiteenlopen. Het kan verdieping in een kunstenaar zijn, het kennismaken met materialen of de tekenvaardigheid bevorderen.

Je bent van harte welkom !

Kunstklas 17-21 jaar
Wekelijks op maandagavond 19:00 – 21:00
– 11 lessen: 
19 – 26 september, 3 – 10 – 17 oktober,  7 – 14 – 21 – 28 november, 12 – 19 december 2016
– Kosten: € 143,00

Wekelijks op maandagavond 19:00 – 21:00
– 14 lessen: 
9 – 16 – 23 – 30 januari, 6 – 13 – 20 februari,  6 – 13 – 27 maart, 10 april,
8 – 22 – 29 mei 2017
– Kosten: € 182,00 

P1690414ax.jpg

IMG_5114 - versie 3.jpg

IMG_9159.jpg

P1820221.jpg

IMG_7579.jpg

Reacties

Deze klas is geweldig!!! Heb het al drie jaar gevolgd en ben er echt door gegroeid. Zo ver gegroeid zelfs dat ik mijn werken nu ook aan het verkopen ben.

Het was een fantastisch jaar met leuke tekenlessen.
Heb veel geleerd en goede hulp gehad. Bedankt hiervoor.

Toppunt van de week. Kijk weer uit naar de volgende.

Het is hier heel gezellig met gezellige mensen.
Je kan hier doen wat je wil zonder limitaties.

Het was een mooi jaar met vele verlichtingen!
Bedankt voor alle leuke lessen.

Iedere week kom ik hier met plezier en als het niet doorgaat ben ik de hele week chagrijnig. Een van de toppunten van mijn week.

Ik vind het hier leuk. Terwijl ik nieuw ben, werd ik meteen geaccepteerd, en dat gebeurt niet zo snel. Ik vind het heel fijn  dat ik hier mag tekenen wat ik wil.

Ik vind het hier leuk omdat ik hier alles mag maken wat ik wil.

Ik kan het me hier vinden omdat ik vrij word gelaten met wat je wilt doen. Het is een gezellig groepje. Je wordt geholpen wanneer je hulp vraagt en er wordt niet in je nek gehijgd.

Ik vind het hier erg leuk en leerzaam. Ik vind dat u mij met plezier helpt, wat ik erg fijn vind.

INSCHRIJVEN:

Plaats een reactie